Subota 11. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
12
Petak 30.08.2013.
15:24
Beta A
Rusija je pozdravila odluku britanskog parlamenta, koji je odbacio vojnu akciju protiv sirijskog režima, rekavši da "glasanje u Londonu pokazuje rastuće razumevanje opasnosti koju podrazumeva vojna intervencija".
Petak 30.08.2013.15:40
Dace bog da neko iscupa cep iz te kade u Atlanskom okeanu sto se naziva v britanija, pa da se g¤vn@ razliju jednom za svagda!
Petak 30.08.2013.16:25
мислим да Влада није схватио или учествује у игри "доброг и лошег полицајца"
Petak 30.08.2013.18:06
Plus, on ce da da precutno zeleno svetlo, kad za to dodje vreme. Dardanel Bosfor su od velike vaznosti za Rusiju. Vidis kako se vise ne prica o Snowdenu ili o paklu u Egiptu. Ovo je medijska patka za nesta drugo.Obama bez podrske ne moze da napadne kao ni Francuzi, za tako sta trebaju novi 11 Septembar na svojoj ili saveznickoj teritoriji.
Petak 30.08.2013.17:03
ameri ce ovde ispusiti kao i u Gruziji,steta sto nije bilo vreme Putina kada su nas bomabardovali.Onog pijanicu Jeljcina niko nece zaboraviti...Ne bi nikada bili bombardovani da je bio Putin na vlasti i jak koliko sada!Jedva cekam da vidim i zamislim lica svih onih koji su pricali da je ovo samo sala sa Rusima,a on covek poslao 20 brodova naoruzanih najsavremenijim raketama izvolite i uzivajte... http://www.vestinet.rs/u-fokusu/zapad-sokiran-20-ruskih-ratnih-brodova-krenulo-ka-siriji
Petak 30.08.2013.17:09
Ruska vlada naredila je premeštanje dvadesetak vojnih brodova u patrolu kraj njihove pomorske baze u Siriji , objavio je Wall Street Journal. New York Times javlja da je Putin odobrio i slanje unapređenih raketa Jakont, što su Sjedinjene Države i Europa zabeležile kao još jedan agresivni ruski pokušaj da odvrati Zapad i Izrael od intervencije u sirijskom građanskom ratu. Sirijska državna novinska agencija SANA u četvrtak je javila da je pet ruskih ratnih brodova prošlo Sueski kanal i ušlo u Sredozemlje. Portparol ruske ratne mornarice rekao je da je to prvi put u nekoliko decenija da ruskia pacifička flota uplovljava u Sredozemlje. Prema njegovim rečima, ruski ratni brodovi idu prema Kip
Petak 30.08.2013.17:10
Kipru. Ruski mininstar obrane potvrdio je da Rusija okuplja posebne pomorske snage na Mediteranu kako bi “zaštitila ruske interese u regiji.” UDRI PUTINE LJUBI TE BRAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Petak 30.08.2013.17:36
Ja sam rusofil ali mislim da rusi ne maju muda da se kače sa nato paktom. Možemo mi kenjati kako im treba pokazati gde im je mesto ali činjenica je da oni vladaju svetom, imaju vojsku, industriju, medije, gospodare finansijskim sektorom. Možda ameri, francuzi i englezi nemaju podršku svih članica u vezi sirije ali ako dođe do sukoba sa Rusima imaće je. Jako je upitno kako bi kinezi reagovali na sve to, vrlo moguće da bi se i oni odlučili čerupati Rusiju. Muslimanski svet je razjedinjen ali su složni u mržnji prema pravoslavnima kao i prema katolicima. U svakom slučaju Rusija je najebala, ovi gadovi se približavaju njenim granicama a braća mogu samo da gledaju.
Petak 30.08.2013.18:02
Jeste istorija nas uči. Pa danas znamo da je tog istog Hitlera na čelo Nemačke postavila Engleska i da je finansiran iz amerike. Lenjin i ekipa su sjebali najmoćniju porodicu u istoriji(?!?!) Romanovi su počeli da jačaju moć carske rusije a ovima se to nije svidelo pa su ih skembali. Stvar je u tome da anglosaksonci imaju sve vreme sveta i da uvek guraju druge u oganj. Za razliku od Rusa deluju globalno. Činjenica da Ruse ne mogu napasti vojnom silom kao u ww2 pošto su ovi malo tvrđi ali gledaj malo dešavanja , oni rade prevrate po svetu, nisi čuo da je rusija ubacila nvo u ameriku ili englesku. Perfidni su, dovode ljude na vlast a ovi za uzvrat su spremni rođenu mamu da prodaju.
Petak 30.08.2013.18:07
Pitanje je vremena kad će i u rusiju doći neko takav. Kao što je kod nas prošla i verovatno i dalje prolazi garnitura ljudi koji rade na daljem razjedinjavanju srbije i srba, Tadić je istopio topove i ostalo naoružanje po diktatu velikih sila, srbi u CG su sad veliki Crnogorci koji su verovatno spremni da nas kolju kao i poturčeni srbi pre njih( Hrvati i tzv Bošnjaci). jebu nas brate žestoko

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)